Friday, December 9, 2011

: kini ku kembali :

hey blog ! i miss u so much u know == i'm really sorry sbb daa lama biar u sorang-sorang ! daa berhabuk n bersawang daa u nie . . okaaayy i'm promise i'm never let u alone again ! that's my promise to u dear ;) ayat pujuk blog yg daa lama kena tinggal ;P


hey guys! i'm back okaaayy!(macam lar org kenal ko tuu sapa) Okaaayy whatever ! tak kira u all kenal or tak,, aku tetap nak cakap yg aku kini daa kembali aktif 
berblogging :) daa lama sangat aku tinggalkan dunia blog nie. Bukan aku tak berminat dalam dunia blogging cuma masa tak mengizinkan aku . . u all know kan.. student like me always busy with assigment, quiz n exams. So, malas sgt nak hupdate ini blog ! heheeee ;) now, aku da start cuti sem . . so boley laa aktif balik :) and one more thing,, mulai sem depan(sem 4) aku da start practical. . so i always ada kat rumah.. and i x busy lagi dengan assigment, quiz, exams and what so ever ! heheheee.. gembira sangat ! tawu kenapa gembira ? sbb i boley update ini blog setiap hari. . yahooooo! (owh gembiranya kaw) :D


now, aku nak ucap tengss sangat2 kat blogger2 yg sudi terjah blog aku nie even aku tak terjah balik ;P special tengss pada yg sudi follow aku laa.. aku tgk daa naik cket follower aku tuu ;) even tak sampai ribu. but i'm glad to have follower like u all .. apa kaw merepek nie. okaayy, mulai besok aku akan update blog aku dengan cerita-cerita aku . . seriously, banyak gila cerita aku nak cerita kat u alls semua. . . ada cerita sedih, cerita gembira n cerita romantik. . So, just wait for tomorrow okaaay. Eh, one more things, u all ingat x i penah masuk satu competition siapa mira edora .. kalau nak tau, g terjah balik.. i tak sangka gila i menang. . criouzly. . i menang.. nah check kat sini.. heheee ;)
i'm the winner .. okaaayy benda tuu mmg da lapok pun.. tp i x sempat nak wish tengss to mira sbb choose i as the winner. . really hepi for that.. and u all know.. i get this.....
comel kan ?

hehehee.. okaaayy laa ! daa maghrib nie.. see u later yaaww ! bybye . .
-lots of love-
schasha kbkks
<3

2 comments:

  1. ptt r rse cm lame xjenguk blog ni..rindu rsenye..=)

    ReplyDelete
  2. eyda dania : miss u more darl <3

    ReplyDelete