Wednesday, July 6, 2011

Malam nie malam terakhir aku BERblog . . .

 Hai, Assalamualikum u all ! Hope u all dalam keadaan sihat-sihat saja :) Haa!! mesti u all terkezut kan dengan tittle 'hot' entry Scha kali nie. Hot kew?? hahahaaa . . lantak laa hot kew tak.. yg penting Malam nie mmg malam terakhir Scha BERblog . . u all nak tawu kenapa ? What tanak tawu ? Tak kira, nak bg tau jugak! . . heheee :) 


Okaaay, seperti yg sedia maklum.. bagi student polytechnique mcm Scha nie,, cuti sem we all yg 2 bulan tuu da tamat! yup da tamat! TAMAT! urm, So maybe da ramai yg gerak balik ke poly masing-masing da meninggalkan kampung halaman, family, haiwan kesayangan, fixie, awex, boyfren or whatever! hahaaaa :D Sama laa mcm Scha, besok scha akan berangkat pulang ke Port Dickson iaitu tempat Scha belajar. Owh, ku teramat rindu kan kaq wahai PD. hahaaa :D


Urm hari nie mmg hari paling bz buat Scha, sbb Scha kena kemas barang2 yg nak bawa balik besok. Urm, alhamdulillah.. semua da siap daa. Tinggal nak masukkan dalam keta jaa besok!
Mcm tak percaya jaa yg cuti sem da nak habis! huhuhuu, sedeyh laa plak. Tapi x pew laa 'perjuangan harus diteruskan'. Tadi masa tengah kemas-kemas barang, tiba-tiba adik Scha yg bongsu masuk bilik.....
adik  :kakak nak p mna nie?
aku   :kakak da nak blik pd laa..
adik  :laaa, kenapa kakak nak balik? nanti solehin tadak kawan laa.
menangis terus aku masa tuu. Sedeyh wei! huhuuu . . yelaaa lepas nie bukan senang aku nak balik. Aku ddk penang, belajaq kat Pd.. kalau nak balik selalu.. perrrgghh penat kot! 
Pastu mama aku plak cakap 'amboi da tamau balik rumah kaa'?, hahaaaa :D mana tak nya, dengan tv, radio n meja dlm bilik aku.. aku angkut balik PD. Yelaa, kat umah sewa aku tuu tv dia rosak. Nanti mcm mana nak tengok JUVANA ? heheeee..


Okaaay, back to the tittle, sememangnya mlm nie menjadi mlm terakhir aku berblog.. sebab bila aku kat PD. Aku sangat-sangat laa jarang online kerana connection berukband yg sgt lmbat. Even, aku guna berukband yg paling laju tp connection die still lambat jugak! So, aku amek keputusan mmg jarang online laa bila kat PD. Aku akan online time hari jumaat n sabtu jaa. Kalau hari-hari biasa jarang online sbb aku selalu tidoq awai. Pukul 10p.m da masuk tido... bukan apa, aku takot mengantok jaa kat dalam kelas :) 


Urm okaaay laa, sampai sini saja entry Scha kali nie. Even, Scha daa jarang online lepas nie.. u all lawat laa sama blog Scha tau! Urm i'm gonna miss my rapunzel so much and i'm gonna mish :
zoul : da x boley nak BW kat blog zoul lagi :(
uncle syaf : da x boley mencarut dengan uncle lagi n da x boley tgk ibrahim, lokman n leman :(
apit : da tak dapat nak tolong vote apit lagi :(

Urm, pada semua blogger lain.. i'm gonna mish u all too~ :'( Lepas nie Scha sedih sangat-sangat sbb da tak dapat BW kat blog u all yg HEBAT tuu, x dapat nak wall to wall dengan FAHMY kat facebook lagi. Tak dapat nak balas-balas poke dengan AMIRUL daa. Seriouz mesti rindu semua tuu :( Apa-apa pon, u all take care okaaay ? Scha sayang semua! muaaahhccx!!

p/s : doakan perjalanan Scha dari penang ke PD besok selamat. AMin :)






salam sayang dari SCHA . . take care :)



15 comments:

  1. huaaaa~ :( alaaa...spe nk teman ika mngumpat2 n cmmnt entry2 ika n chat ngn ika nnt? scha kena slalo on jugak! janji tau! :(

    ReplyDelete
  2. ika : jgn ckp mcm tuu.. nak nangis scha.. nanti
    ika tnggalkan no fone ika kat scha tau, 9t
    scha trun kl, kita lepak sesama :)

    ReplyDelete
  3. alaaa....
    nie x bes nie..hihi..
    study elok2 k..

    ReplyDelete
  4. Slamat masuk belajar semula...

    ReplyDelete
  5. apit : urm xpew.. mlm nie scha vote apit :)
    budak botak : thnx yaa :)
    freaky : okaayy.. :D

    ReplyDelete
  6. lorr nk blah dah ye...cian,
    jangan lupe uncle :)

    Aiem, lokman n leman kim salam

    ReplyDelete
  7. uncle syaf : a'ah da nak blah.. waa w'slm..t ken slm blik tau..

    ReplyDelete
  8. wah wah..dh macam nak g berperang pulak ye hehehe...tak pe2 nnt ade mase online le menerjah blog2 kami ni hehe..anyway adiah last utk scha..amek la ye :P
    Hadiah untuk Schasya

    ReplyDelete
  9. kalau ade kuar tanda soal "?" tu delete tau..ade enam tanda soal "?" kat situ..tak tau kenapa huhu..

    ReplyDelete
  10. takper..abeskan study tu dulu..heheh

    ReplyDelete
  11. zoul : mmg nak berperang nie.. hehee :) okaaay2..
    scha da tgk hadiah tuu.. cantik sgt .. thnx
    zoul :)

    apik pehe :heheee.. okaay2 :D

    ReplyDelete
  12. Salam. tu la, lepas ni dah takder orang nak bagi makan hamster saya...

    ReplyDelete
  13. dear, kalo on9 bagi tgk blog mira ye. awk menang :)

    ReplyDelete
  14. jom g blog saya , ada nama anda di dalam entry terbaru saya . KONTEST SENYUMAN PALING MENGGODA . Anda salah sorg pemenangnya .

    ReplyDelete