Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


Asslamualaikum. Hye u all. Okayy, Scha nak join lg segmen abg ben kita nie. Tarikh tutup dia mlm ni pukul 10.00pm. So, kpd sapa-sapa yg teringin nak join segmen.. cepat-cepat laa mai terjah kat sini. Abg Ben hanya suruh listkan 5 blog yg kita suka masuk..dan kenapa? So, ni laa blog yg Scha suka terjah.



ika rapunzel- sbb dia seorang sahabat yg baik dan blog dia sangat cantik.

Zoul           - blog dia simple tp mcm2 boley dpt kat sana, ada mcm2 info. Klau x percaya p
                   tgk.

budakbotak-blog budak botak mmg best. Scha kalau nak tau info-info menarik selalu terjah
                  blog dia. Blog botak jugak selalu update sal cerita yg kita tak penah tahu.

abgteror   - blog abg teror nie ramai yg kenai kot. Blog dia pon mcm2 kita boley tau gak. 
                 Dia selalu update sal berita-berita terkini.

apit       -   okey blog apit lgi ramai yg kenal kan? Scha suka msuk blog dia sbb blog dia 
                 banyak tutorial. Mcm2 scha blajaq kat sana. Thnx apit :)

p/s: Act byk lagi yg best, tp tak dpt nak listkan semua. Jgn mara Scha tau! bg Scha u all
       adalah yg BEST dlm hidup scha. :) Kpd blogger newbie, u all patut lawat blog 
      otai-otai Scha nie. Pasti masalah anda dapat diselesaikan :)
okbai.

13 comments:

  1. hahaha..apit pown ada ka scha?
    ayoo..xdak mla ramai yang kenal apit..
    scha nie..
    tapi btw..thanks taw..

    ReplyDelete
  2. uish ramai laa.. klau tak x kn follower rmai.. :) urm most welcome :)

    ReplyDelete
  3. alamak~ malunye~ huhuhu~ scha nie sje je tau...blog rapunzel tu biasa2 je la...scha lagi hebat! ^^, thnx dear syg~

    ReplyDelete
  4. ala nk malu plak.. betul laa.. hehee :) welcome..

    ReplyDelete
  5. ahaks...segann aihh ZOuL..haha

    ReplyDelete
  6. zoul : ala malu2 plak.. heehe :)
    bb : sama2 ..

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan awak..datang sini dari segmen Ben! sudi2 lah singah ke blog fatin yer..(=

    http://fatinliyana6789.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Datang terjah dari segmen di blog Ben (:

    Selamat berkenalan (:

    ReplyDelete
  9. salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ninie singgah blog kamu :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    singgah lee, jgn segan2 :)

    ReplyDelete