Sunday, June 19, 2011

Ada tak SEGMEN or KONTEST yg boley join?



Hye, Assalamualaikum. Buat apa tuu u all ? Urm, da lama sangat tak update blog nie. Rindu pon ada. Segmen and kontest pon da lama tak join. Urm, act semenjak dua menjak
nie rasa malas sangat nak update blog, nak BW n nak online fb. Urm handfone? ta payah cakap laa, memang da lama tak topup. Handfone pon tatau ddk mna. Hahaha !! Act, Scha nie memang bukan jenis kaki mesej. Sangat malas untuk mesej. hahaaa :) Okaay back to the tittle. Scha nie da teramat bosan sangat kat rumah. Mana tak nya.. kawan-kawan scha banyak yang da balik kolej masing-masing. Yelaa, UITM kn cuti sem diorang just for three weeks. Scha nie, budak poli. Cuti sem? amek kaw! 2 bulan tuu. Hahahaa. Maybe sebab Scha ta kerja kot. That's y laa Scha bosan. Bkn Scha tanak kerja, tapi parents yang tak kasi. Dia cakap 'hang tak yah kerja laa, ddk jaa rumah nie. tolong kemas-kemas rumah n wat kerja umah'. Sebab tuu laa x boley kerja.


Bukan tadak membe lain, ada.. cuma tak fun bila kuar tak cukup orang nie. So, Scha amek keputusan nak sertai segmen-segmen or kontest yang ada. If u all ada buat segmen or kontest, komen laa kat sini. Nanti, scha join. Sebab scha da tahap kritikal bosan nie. Rasa mcm dalam i.c.u daa. hahahaaa (nampak beno nipunyer :) Scha harap ada lar yang sudi nak bagi Scha join segmen or kontest diorang tuu. Tapi jangan yg susah-susah tau! hahahaaa..
Okaay laa, that's all. Thanx u all. 
Okbai :)

4 comments:

  1. aku buat contest !
    kawan sejati !
    cepat join,,
    ngahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha, kalu cam tu uncle nk bjuat segmen lah ... tungguuu

    ReplyDelete