Monday, May 30, 2011

“SEGMEN | JOIN BLOGLIST ULANWEBLOG.COM


Haluuu! okayy kali nie scha join bloglist for newbie . . scha kan newbie! :) okayy back to the story, cik ulan suruh menyatakan mengapa anda berblog? dan sudah berapa lama berjogging? eh blogging .. ^_^

okayy nape scha berblog? 
act, scha suka tengok citer impian illiyana , mesti ada yg penah tgk kan? ala kat tb 3 tuu yg citer sunsilk tuu. :) Scha ta penah miss tgk cter tuu, mse tuu scha sekolah g.. tiap kali balik skola mesti tgk cter tuu. Pas2 dlm cter tuu setiap hari dia tulis diari die dlm laptop dia yg kaler pink tuu. Pastu mula laa berangan, nanti bila aku da besar aku da ada lappy sendiri aku nak wat diari laa. Bila da besar da berjaya smbung blajaq, dpt laa lappy sendiri dri family. Thnx mama n abah! Setiap hari tanya org mcm mana nak tulis diari dlm lappy, tapi semua tatau. Last-last jumpe blog nie . .mmg x reti apa-apa lar memula, adik scha yg tolong edit semua. Pastu mula lar wat diari sendiri, bila da lama sket, tba2 ad rakan blogger ajak join group-group blogger nie. Bila tgk otai-otai punya blog mmg jelez laa, follower ramai, entry pon best! So, dari situ mula laa belaja sket2 sal dunia blog nie. Alhamdulillah, sekarang da pandai berblog, tapi belum HEBAT laa! :) hope ada yg sudi mengajar lagi . . :)
baru DUA BULAN dlm dunia blogging nie :)

7 comments:

  1. tq join bloglist uLan dear... :-)

    ReplyDelete
  2. ur welcome my lalinx :)

    ReplyDelete
  3. wahh ulan buat segmen bloglist ek?
    bolehla cik ana join skali..hihi

    *nikah 4 pun ade yg dengki..
    jom ke blog cik ana

    ReplyDelete
  4. wawawa...impian illiana jadi inspirasi upenye..haha..ade la software untuk jadi diari dan install kat laptop :)..kene rajin cari je..

    cara termantap naikkan traffic

    ReplyDelete
  5. gud luck...




    jom singgah n follow belog fyna.
    :)

    ReplyDelete
  6. wow..impian ilyana..lame x tgk..

    ReplyDelete